Zalety gotowania SOUS VIDE / Warsztaty

Szanowni Państwo,

Mamy przyjemność zaprosić Państwa na kameralne warsztaty kulinarne dotyczące zalet przygotowywania dań metodą sous vide. Spotkanie obejmuje część teoretyczną (metody gotowania, dobór sprzętu), praktyczną (dostosowanie temperatur) oraz wykorzystanie olejów smakowych. Wspólnie omówimy i przygotujemy wyborne mięsa, ryby i frutti di mare, warzywa oraz owoce. Poświęcimy też moment na tematykę infuzji alkoholu we współczesnym barmaństwie.

warsztaty
Szkolenie dla profesjonalistów branży gastronomicznej odbędzie 28 lipca 2015r (wtorek) o godzinie 10:00, w Centrum Techniki Kulinarnej „DORAM” przy ulicy Racjonalizacji 5 w Warszawie. Prowadzącym będzie Marcin Jabłoński. Jeden z najbardziej znanych i utalentowanych kucharzy, w tej części Europy. Swoje doświadczenie zawodowe zdobywał w najlepszych restauracjach w Polsce i na Świecie.

Koszt uczestnictwa wynosi 280 złotych za osobę. Bardzo prosimy o potwierdzanie zgłoszeń do dn. 23.07.2015r, na adres: ctk@dora-metal.pl, w przypadku pytań proszę kontaktować się z Agatą Elandt tel. 606108277.

Gorąco zapraszamy!

FB Centrum Techniki Kulinarnej: https://www.facebook.com/ctkdoram

FB wydarzenia: https://www.facebook.com/events/1590819801162776/