Profesjonalne szkolenia kucharsko gastronomiczne na terenie całego kraju prowadzą najlepsi szefowie kuchni, którzy dzięki swojemu doświadczeniu zdobyli Mistrzostwo Świata BBQ, brązowy medal ostatniej Olimpiady Kulinarnej w Erfurcie oraz wiele Mistrzostw Polski w różnych kategoriach kulinarnych. W naszej ofercie znajdują się 3 opcje, dostosowane do potrzeb Klienta.
1. Szkolenie kompleksowe
Zakres szkolenia obejmuje:
- Szkolenia kulinarno – gastronomiczne personelu.
- Rewitalizacja karty menu i propozycja dań autorskich dostosowanych do potrzeb Klienta.
- HACCP – ogólne zasady i pojęcia. Utworzenie księgi HACCP, wyznaczenie punktów krytycznych, wykonanie tabel monitorujących oraz harmonogramów czystości.
- Ergonomiczne ustawienie urządzeń gastronomicznych.
- Doradztwo w zakupie sprzętu i wyposażenia (współpracujemy z wiodącymi firmami w swojej branży, na terenie całego kraju).
- Doradztwo i opracowanie podręczników operacyjnych.
- Podręcznik technologiczny dla pracowników kuchni zawierający menu z recepturami i zdjęciami dań.
- Przedstawienie propozycji firm dostawców i producentów oraz pomoc w podpisywaniu umów partnerskich i sponsorskich.
- Opracowanie struktury organizacyjnej obiektu, procedur pracy i doradztwo personalne.
- Opracowanie zakresów obowiązków pracowników i instrukcji stanowiskowych.
- Konsultacje i kontrolowanie jakości nowych potraw.
- 3 audyty po wprowadzonym systemie HACCP.
- Opieka merytoryczna.
Czas trwania szkolenia:
- 10 dni szkoleniowych w kuchni restauracyjnej Klienta, wraz z zagwarantowanym noclegiem dla 2 trenerów.
- 4 dni biurowe
2. Szkolenie optymalne
Zakres szkolenia obejmuje:
- Szkolenia kulinarno – gastronomiczne personelu.
- Rewitalizacja karty menu i propozycja dań autorskich dostosowanych do potrzeb Klienta.
- HACCP – ogólne zasady i pojęcia. Utworzenie księgi HACCP, wyznaczenie punktów krytycznych, wykonanie tabel monitorujących oraz harmonogramów czystości.
- Ergonomiczne ustawienie urządzeń gastronomicznych.
- Doradztwo i opracowanie podręczników operacyjnych.
- Podręcznik technologiczny dla pracowników kuchni zawierający menu z recepturami i zdjęciami dań.
- Konsultacje i kontrolowanie jakości nowych potraw.
- 1 audyt po wprowadzonym systemie HACCP(
Czas trwania szkolenia:
- 5 dni szkoleniowych w kuchni restauracyjnej Klienta, wraz z zagwarantowanym noclegiem dla 2 trenerów.
- 2 dni biurowe
3. Szkolenie podstawowe
Zakres szkolenia obejmuje:
- Szkolenia kulinarno – gastronomiczne personelu.
- Rewitalizacja karty menu i propozycja dań autorskich dostosowanych do potrzeb Klienta.
- Podręcznik technologiczny dla pracowników kuchni zawierający menu z recepturami i zdjęciami dań.
- Konsultacje i kontrolowanie jakości nowych potraw.
Czas trwania szkolenia:
- 2 dni szkoleniowych w kuchni restauracyjnej Klienta, wraz z zagwarantowanym noclegiem dla 1 trenera.
- 2 dni biurowe
Po przeprowadzonym szkoleniu danemu obiektowi gastronomicznemu przydzielamy certyfikat stwierdzający poziom świadczonych usług zaproponowany przez nasz firmę.
Cena jednego dnia szkoleniowego: 3.000 zł netto
Dodatkowe informacje:
e-mail: marketing@kucharze.pl