Afryka Południowa od Kuchni

Zapraszamy Was na mega niepowtarzalną wyprawę! Imprezę szytą pod profesjonalnych kucharzy, którzy podróżują, podnoszą swoje umiejętności kulinarne, wymieniają doświadczenia oraz poszukują inspiracji. Wszystko w ciągu jednego tygodnia. Zwykłe biuro podróży Wam tego nie zapewni, dlatego Safari Studio – turoperator świadczący usługi dla polskich biur podróży za moja namowa postanowiło wypuścić edycję czysto od kuchni. Specjalnie dla Was.

Schowek03

Czego doświadczycie?
Zwiedzicie Kapsztad, znajdujący się w czołówce najpiękniejszych miast świata. Zrobicie sobie fotkę na Przylądku Dobrej Nadziei. A ponadto, co najważniejsze, czeka Was przygoda kulinarna. Czyli m.in. gotowanie w stylu malajskim, blendowanie własnego wina, wizyta u Pete’a Tempelhoffa – z listy the Best Chef Awards na świecie. A na deser przygotowaliśmy Wam popołudnie i wieczór (7 dań z wine pairing) z naszym mega utalentowanym francuskim rodakiem, który rzeźbi na talerzach. Zamienił on 3 gwiazdkową restaurację we Francji na winnice pod Kapsztadem z certyfikatami doskonałości. Opowie Wam co to jest buchu, jak przygotować snoeka oraz o innych przyprawach i produktach, które są wyjątkowe i dostępne tylko w RPA.

Szczegóły: AFRYKA POŁUDNIOWA OD KUCHNI

Serdecznie Was zapraszam,
Edyta Czerwińska – była redaktor naczelna Poradnika Restauratora, która od prawie 5 lat mieszka pod słońcem Kapsztadu.