Konferencja miesięcznika FOOD SERVICE „Rusz głową, czyli alternatywne możliwości zarabiania w restauracji” odbędzie się już 26 marca 2014 r. podczas Targów EuroGastro w Warszawie.
Wspólnie z zaproszonymi gośćmi postaramy się znaleźć odpowiedzi na pytania:
– Jak przetrwać na rynku, prowadząc restaurację lub inny biznes gastronomiczny?
– Inspiracje i sprawdzone rozwiązania na biznesowy rozkwit restauracji
– Catering, take away, delikatesy, warsztaty, publikacje i co dalej?
– Wyjątkowe koncepty gastronomiczne z Polski i ze świata
Pomysły i sugestie zostaną poparte przykładami z polskiego i zagranicznego rynku gastronomicznego.
Gośćmi specjalnymi spotkania będą:
Bogdan Gałązka – szef kuchni i współwłaściciel Gothic Cafe and Restaurant na Zamku w Malborku.
Tomasz Jakubiak – kucharz i dziennikarz kulinarny.
Artur Moroz – właściciel i szef kuchni restauracji Bulaj w Sopocie.
Maciej Żakowski – współwłaściciel gastrobaru MOMU, odpowiedzialny też za sukces marek Banjaluka i AIOLI
Konferencja skierowana jest do właścicieli restauracji, przyszłych właścicieli restauracji, menedżerów i specjalistów ds. marketingu gastronomicznego, przedstawicieli mediów związanych z tematyką kulinarną
Opracowanie merytoryczne: Agata Godlewska („Food Service”), Agnieszka Małkiewicz (AM HoReCa Communications)
Prowadzenie konferencji: Agnieszka Małkiewicz (AM HoReCa Communications)
Szczegóły organizacyjne oraz warunki uczestnictwa w konferencji znajdują się na: www.konferencje.media.com.pl/ruszglowa
Organizatorem konferencji jest firma VFP Communications, wydawca miesięczników:
„Food Service”, „Handel”, „Media & Marketing Polska” oraz dostawca informacji online.
Partnerem merytorycznym konfernecji jest Agnieszka Małkiewicz, AM HoReCa Communications.
Partnerem jest Stowarzyszenie Kucharzy Polskich.
Patronat medialny nad konferencją objęły portale: Papaja, Gastronomia Na Obcasach, NewsGastro.
Kontakt:
Remigiusz Tarczyński
e-mail: remigiusz.tarczynski@mediamarketingpolska.pl
tel. (22) 514 65 16
faks (22) 514 65 42
www.konferencje.media.com.pl/ruszglowa