Uznawany od wieków za królewską rybę, jesiotr ze swoim szlachetnym statutem doczekał się pierwszych w Polsce kulinarnych Mistrzostw!
13.03.-15.03.2015
W dniach 13.03.-15.03.2015 Hotel Atut **** ul. Toruńska 27, 62-563 Licheń Stary gościć będzie uczestników I MISTRZOSTW POLSKI W POTRAWACH I KAWIORZE Z JESIOTRA.
Organizatorzy zapraszają do udziału zespoły reprezentujące restauracje i hotele z całej Polski.
Tematem przewodnim konkursu jest jesiotr i kawior z jesiotra oraz deser na bazie śmietany DEBIC i jednego dowolnego produktu podanego na porcelanie firmy DAJAR.
Zgłoszenia przyjmowane są do 3.03.2015.
Uczestnicy o zakwalifikowaniu zostaną poinformowani drogą telefoniczną lub mailową.
Organizatorzy zapraszają serdecznie widzów i gości-wstęp bezpłatny.
Zapraszamy do obserwowania mistrzów kulinarnych w akcji!
Do pobrania:
REGULAMIN
KARTA ZGŁOSZENIA
Sponsorzy:
Patron medialny: