Zapraszamy do Lublina!
Dnia 22 kwietnia 2016 odbędzie się uroczystość wręczenia certyfikatu „Kuźnia Talentów Kulinarnych”, który tym razem zostanie przyznany szkole Technikum Lider w Lublinie!
Dnia 22 kwietnia 2016 odbędzie się uroczystość wręczenia certyfikatu „Kuźnia Talentów Kulinarnych”, który tym razem zostanie przyznany szkole Technikum Lider w Lublinie!
Nowa strona internetowa Linia naturalnych wędlin Sokołów Naturrino przedstawia się konsumentom na nowej stronie internetowej www.naturrino.pl. Znaleźć tu można nie tylko opis wszystkich produktów z tej serii, ale też inspiracje kulinarne do przygotowania zdrowych i…
w Powiatowym Centrum Edukacyjnym w Lęborku 6 kwietnia 2016 roku odbyła się w PCE V edycja Międzyszkolnego Konkursu Gastronomicznego – „Zastosowanie surowców regionalnych w nowoczesnej kuchni „, w którym rywalizowało 11 uczestników reprezentujących swoje szkoły ze Słupska,…
pozostaje coraz mniej czasu! Tylko do 11 kwietnia organizatorzy największego wydarzenia kulinarnego w Polsce czekają na zgłoszenia restauracji, które chcą spróbować swoich sił w finale dziewiątej edycji konkursu. Spośród nadesłanych aplikacji, do finału zakwalifikowanych zostanie…
To już po raz dziewiąty twórca i organizator akcji, Marcin Kaczmarek-Pielin, na codzień Szef kuchni w restauracji Kuchnia-Solei, wraz z żoną Joanną zapraszają na jedyną w Polsce akcję charytatywno-kulinarną wszystkich tych, którym nie jest obojętny…
Relacja z 2 OKFK 2015 Obrady Komisji Konkursowej dobiegły końca. Spośród 43 prac finałowych wybrano najlepsze zdjęcia w trzech kategoriach konkursowych: AMATORZY/jajko, BLOGERZY/Uczta kulinarna – wołowina z Sokołowa, PROFESJONALIŚCI/makaron. I miejsce BLOGERZY – Magdalena…