Kuchnia francuska w Pomorskiej Akademii Kulinarnej
Degustacja serów, win połączona z nauką przygotowania zupy cebulowej, krewetek, ślimaków, boeuf bourguignon. Było pysznie, dziękujemy!
Degustacja serów, win połączona z nauką przygotowania zupy cebulowej, krewetek, ślimaków, boeuf bourguignon. Było pysznie, dziękujemy!
Zapraszamy w piątek do Pomorskiej Akademii Kulinarnej! Kuchnia francuska – 22 luty Czas: 4 godziny Koszt: 250 zł/osoba (w cenie profesjonalne fartuchy z naszym logo) Termin: 22 luty, godzina 16:30-20:30 Miejsce: Pomorska Akademia Kulinarna, Gdańsk Wrzeszcz 131A (wysepka…
Było smacznie, wesoło i bardzo owocnie: uczestnicy przygotowali łącznie aż 13 potraw, w tym domowy makaron, rosół, zrazy staropolskie i radziwiłłowiskie, pierogi w trzech smakach, żur, kapuśniak, krupnik. Oprócz gotowania pod okiem trenerów, Krzysztof Szulborskiego,…
Jest nam bardzo miło poinformować, że Krzysztof Szulborski, Krzysztof Wierzba i Andrzej Ławniczak zostali wpisani do Złotej Księgi Artystów Kulinarnych INTERNATIONAL GROUP CHOREOGRAPHERS DRAFTSMAN CARVERS IN CULINARY ARTS. Prezes Stowarszyszenia Kucharzy Polskich, Krzysztof Szulborski, otrzymał…
Polecamy film o cyklu szkoleń, które prowadzimy w każdą sobotę dla podopiecznych Gdańskiej Fundacji Innowacji Społecznej. Przy okazji pozdrawiamy wszystkich naszych uczniów!
Szkolenie dla nauczycieli organizowane wspólnie z Mazowiecką Izną Rezmiosła i Przedsiębiorczości zakończyło się w niedzielę, 27 stycznia. Kolejne już w lutym. Na zdjęciu Trener, Krzysztof Szulborski i uczestniczki, które w Pomorskiej Akademii Kulinarnej spędziły aż…
II Międzynarodowy Konkurs Kulinarny Trendy Chef 2013 „Table of challenges” Konkurs jest nominowany do Kulinarnego Pucharu Polski 2013 w Poznaniu 1. Organizator konkursu: Hotel „Słoneczny Młyn” **** w Bydgoszczy Przy wsparciu: Cukiernia „Sowa” w Bydgoszczy…