Publikacja – podsumowanie projektu
- Wstęp – Mirosław Łęczycki
- Program 10-dniowych praktyk w przedsiębiorstwach branży piekarsko-cukierniczej dla nauczycieli i nauczycielek przedmiotów zawodowych oraz instruktorów i instruktorek praktycznej nauki zawodu w Projekcie Doskonalenie „Chlebem Powszednim” Nauczyciela Zawodu – Praca Zbiorowa
- Receptury – Mirosław Łęczycki
- Receptury – Krzysztof Szulborski
- Analiza merytoryczna realizacji praktyk – Mirosław Łęczycki
- Wyniki diagnozy stanu wiedzy i umiejętności z zakresu piekarstwa i cukiernictwa nauczycieli przedmiotów zawodowych oraz instruktorów praktycznej nauki zawodu, nabytych dzięki realizacji opracowanego programu doskonalenia zawodowego poprzez 10-dniowe praktyki w przedsiębiorstwach w ramach Projektu Doskonalenie „Chlebem Powszednim” Nauczyciela Zawodu – Krzysztof Szulborski
- Wartość projektu Doskonalenie „Chlebem Powszednim” Nauczyciela Zawodu – wyniki ewaluacji – Edyta Borys
- Załączniki
- Zdjęcia
- Załącznik 1. Przykładowy test teoretyczny – Diagnoza IN.
- Załącznik 2. Przykładowa karta z zadaniem praktycznym – Diagnoza IN
- Załącznik 3. Przykładowy profil osobistych kompetencji zawodowych – Diagnoza IN.
- Załącznik 4. Wzór dzienniczka praktyk po walidacji.