„Food Service” stawia na ludzi

250_250_fs_summitJuż po raz trzeci zapraszamy na spotkanie w gronie najbardziej doświadczonych, przedsiębiorczych i ambitnych praktyków branży HoReCa w Polsce. Food Service Summit 2016 odbędzie się 31 marca 2016 roku w Sofitel Warsaw Victoria Hotel w Warszawie. Tematem przewodnim tegorocznej konferencji będą ludzie, bo to relacje między nimi budują sukces biznesu restauracyjnego.

Podczas konferencji przedstawimy podręcznik restauratora idealnego, analizując zagadnienia prawne, finansowe, wizerunkowe oraz psychologiczne decydujące o pozycji lidera i sukcesie.

Nowością, oprócz bloku wykładowego, będą warsztaty dla szefów kuchni, sommelierów i menedżerów, podczas których położymy nacisk na edukację i wiedzę praktyczną związaną z zarządzaniem zespołem*. Dzień zakończy wieczorne after party dla wszystkich uczestników konferencji.

Wśród prelegentów m. in.

– Przemysław Błaszczyk, szef kuchni, właściciel Mañana Bistro & Wine, współwłaściciel Sezo’novo i Cooler Club & Food

– Tomasz Jakubiak, właściciel restauracji Gar Jakubiaka, prowadzący program „Jakubiak w Sezonie”,autor książek kulinarnych

– Grzegorz Kłos, właściciel restauracji Ed Red oraz sieci Fabryka Pizzy

– Michał Kuter, właściciel i szef kuchni restauracji A Nóż Widelec

– Grzegorz Łapanowski, kucharz i dziennikarz kulinarny, właściciel Food Lab Studio

– Joanna Mróz, prowadząca Froblog.pl

– Andrzej Polan, właściciel restauracji Mała Polana Smaków, prowadzący programy w kuchni+ oraz „Dzień Dobry TVN”

– Wiesław Pomorski, dr nauk prawnych, doradca podatkowy

– Ewa „Malika” Szyc-Juchnowicz, właścicielka i szefowa kuchni restauracji Malika

Konferencję poprowadzą Agata Godlewska, redaktor naczelna miesięcznika „Food Service” oraz Agnieszka Małkiewicz, doradca, trener, praktyk w branży HoReCa. Do udziału w wydarzeniu zachęcamy właścicieli i menedżerów restauracji, szefów kuchni, przyszłych restauratorów, agencje PR, firmy zaopatrujące sektor HoReCa, media związane z profesjonalną gastronomią oraz osoby zainteresowane tematyką kulinarną pragnące rozwijać się zawodowo w tej branży.

Więcej informacji na stronie:
http://www.foodservicesummit.pl

Kontakt dla mediów:
Anna Pastor
tel.: 22 514 65 67
anna.pastor@media.com.pl

*Do wyboru jeden z czterech warsztatów. Obowiązują zapisy.