W dniu 16 czerwca odbędzie się wirtualna specjalna edycja Kongresu Szefów Kuchni połączona ze specjalną edycją Forum Branży Eventowej pod hasłem #ogródek2020. Cztery tematy przewodnie spotkania on-line to:
1. Idź w plener.
2. Przenieś się do ogródka.
3. Działaj w digitalu.
4. Zadbaj o wynosy.
W programie:
✅Jarosław Dumanowski – Inspiracje kuchni staropolskiej na restauracyjne wynosy.
✅Anna Nowakowska – Nie odwołuj, przenieś się w plener.
✅Dagmara Chmielewska, Michał Kibil, Andrzej Kruczyński – Niemożliwe staje się możliwe? Praktyczne porady dla organizatorów wydarzeń na najbliższe miesiące.
✅Anna Dębska – 10 wskazówek jak prowadzić gastronomię w trudnych czasach?
✅Agnieszka Chaber – 5 grzechów głównych realizacji eventowych on-line.
W wydarzeniu udział wziąć może każdy szef kuchni, zastępca szefa kuchni, właściciel lub menedżer restauracji, który zarejestruje swój udział na stronie: https://ksk.myevent.pl/ i odznaczy check box #ogródek2020.