Dziękuję bardzo Kapitule Konkursu Poradnika Restauratora Hermesy 2013 za tak zaszczytne wyróżnienie, które jeszcze bardziej zmobilizuje mnie do intensywniejszej pracy na rzecz całego środowiska kucharskiego w Polsce oraz promocji Polskiej Kuchni w Świecie.
Nie było by tego sukcesu gdyby nie moi najbliżsi współpracownicy: dziękuję Andrzejowi Ławniczakowi, Wojtkowi Dembowskiemu, Krzysiowi Wierzbie, Mariuszowi Gachewiczowi, Jackowi Kempie, całej Drużynie Pomerania Culinary Team of Poland, Ghosts of Fire BBQ Team, Polish BBQ King`s oraz Członkom Stowarzyszenia Kucharzy Polskich. Dziękuję naszym Sponsorom – Cheman, Farm – Frites, ZT Kruszwica, RM Gastro, Polskiej Gastronomii oraz naszym Patronom Medialnym: Papaja.pl, Poradnik Restauratora. Podziękowania kieruję także do wszystkich moich współpracowników przy okazji dziewięciu Edycji Dorszowych Żniw oraz innych działań kulinarnych, szkoleniowych i gastronomicznych – nie było by mojego sukcesu, gdyby nie Wasze wsparcie i pomoc.
Jedna osoba zasługuje na specjalne podziękowanie. Jest nim Jacek Czauderna, który codziennie ładuje mnie pozytywną energią. Jacku jesteś jedyny, od którego odbieram telefon o szóstej rano 🙂 DZIĘKUJĘ !!!
Krzysztof Szulborski