60 szefów kuchni wraz z osobami towarzyszącymi, przedstawiciele firm partnerskich oraz redaktorzy naczelni czołowych mediów branżowych i lifestyle’owych spotkają się już 29 października w Hotelu Almond Business & SPA w Gdańsku, by pożegnać 2018 rok.
Organizatorzy wydarzenia doskonale wiedzą, że obowiązki zawodowe nieczęsto pozwalają Szefom Kuchni i Cukierni świętować Nowy Rok w standardowym terminie. Dlatego specjalnie dla nich przesunęli datę Sylwestra na inną.
Szefowie kuchni sporadycznie obchodzą Sylwestra, z uwagi na charakter zawodu, w jakim pracują. Warto zatem dać im szansę na to, aby tuż przed ogromem pracy, jaka na nich czeka w grudniu, złapali oddech i w gronie przyjaciół i znajomych z branży mogli podsumować kończący się rok. – mówi organizator wydarzenia, Krzysztof Szulborski.
W tym roku, oprócz specjalnego menu, które przygotuje Szef Kuchni Restauracja Magiel– Przemysław Langowski, zaplanowaliśmy mnóstw atrakcji – gry, zabawy, wspaniałą oprawę muzyczną, sylwestrowe fajerwerki i gorący parkiet aż do białego rana! A to wszystko w pirackim klimacie – dodaje Agnieszka Opłatkowska, koordynatorka wydarzenia.
Wydarzenie odbędzie się dzięki uprzejmości partnerów branżowych, którzy od lat wpierają działalność Stowarzyszenia Kucharzy Polskich.
Informacje organizacyjne:
Miejsce: Hotel Almond Business & SPA w Gdańsku
Data: 29 października 2018 (poniedziałek)
Godz.: 19:00
Wstęp: obowiązują zaproszenia
Kontakt:
e-mail: marketing@kucharze.pl