Serdecznie zapraszamy Państwa na niepowtarzalną kolację live-cooking – Iluzję Kulinarną z Chefem Wojciechem Bartczakiem – zwycięzcą V edycji Hell’s Kitchen!
Jadalne kamienie? Sos z bursztynu? Dla nas nie ma rzeczy niemożliwych!
Niesamowicie oryginalny, kreatywny i nieprzewidywalny Wojciech Bartczak zaskoczy Państwa doskonałym połączeniem smaków i zapachów, tworząc niezapomnianą ucztę nie tylko dla oczu!
Tym razem zaskoczymy prawdziwą magią, która pojawi się nie tylko na talerzu!
Zapraszamy Państwa już 19 sierpnia o godz.19:30 do L’Entre Villes w Sopocie.
MENU by Wojciech Bartczak
„ILUZJA”
Przystawki
Leśny Czar
Mirabelka/Wasabi/Werbena
Bursztynowa Abstrakcja
Marchew/Rzodkiew/Bursztyn
Iluzja
Wędzone masło/Hyćka/Kakao
Zupa
Morskie Złudzenie
Kalmar/Pomidor/Trawa Żubrowa
II Danie
Mistyfikacja
Kulbin/Estragon/Kurki
Podniebny Omam
Gołąb/Pektyna/Lejkowiec
Deser
Fantazyjny Sad
Truskawka/Kardamon/Miód
Cena: 195 zł/os.
ILOŚĆ MIEJSC OGRANICZONA!
Rezerwacje: +58 717 37 37, restauracja@entrevilles.pl
L’Entre Villes
Aleja Niepodległości 737
Sopot
www.entrevilles.pl