III EDYCJA KONKURSU DLA UCZNIÓW SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH ORAZ PROFESJONALNYCH KUCHARZY
Zapraszamy serdecznie do udziału i kibicowania!
Kochasz gotować? Uczysz się jeszcze tej sztuki, czy już pracujesz jako kucharz? Ten konkurs jest właśnie dla Ciebie!
Konkurs Kulinarny „Sportowa Wiosna 2018”, odbędzie się w naszym Hotelu w dniach 5-6 marca 2018 r. Jest to już trzecia edycja tego konkursu, a druga przygotowana w wymiarze eventu dwudniowego. Podobnie, jak w roku ubiegłym, pierwszy dzień konkursu będzie skierowany do uczniów szkół gastronomicznych, natomiast w drugim dniu w szranki kulinarnych zmagań staną kucharze profesjonalni. Uwieńczeniem konkursu będzie uroczysta Gala Biznesu – wydarzenie, podczas którego w Hotelu Mistral Sport**** spotkają się gwiazdy świata biznesu, sportu i kulinariów.
Celem „Sportowej Wiosny” jest popularyzacja wiedzy kulinarnej i najnowszych trendów gotowania. Zwłaszcza dziedzina kuchni sportowej, kuchni fit – to najważniejsze wyzwania współczesnych kulinariów.
DO POBRANIA
Regulamin konkursu dla kucharzy – *.pdf – kliknij tutaj.
Formularz zgłoszeniowy dla kucharzy – *.doc – kliknij tutaj.
Regulamin konkursu dla uczniów szkół gastronomicznych – *.pdf – kliknij tutaj.
Formularz zgłoszeniowy dla uczniów – *.doc – kliknij tutaj.
Oświadczenie rodziców/opiekunów – *.doc – kliknij tutaj.
Pobierz plakat Konkursu Sportowa Wiosna 2018 – *.pdf – kliknij tutaj.
Więcej o wydarzeniu: http://hotelmistralsport.pl/konkurs-kulinarny