W V. SYLWESTRZE SZEFÓW KUCHNI I CUKIERNI 2022, który odbył się 20 listopada w gościnnych progach Hotelu Zamek Ryn **** Conference & SPA uczestniczyło blisko 350 gości z całej Polski!
Oprócz szampańskiej zabawy odbyła się także oficjalna inauguracja Sztandaru Stowarzyszenia Kucharzy Polskich, wręczono Tytułu Ambasadora Kuchni Polskiej Agnieszce Huszczyńskiej oraz podziękowanie za wsparcie polskiej gastronomii dla Wypożyczalni Gastronomicznej – Gastro Magic Service, ChemaN i RM GASTRO.
Co więcej – jeden z naszych zacnych Gości wylosował niesamowity rejs po Morzu Śródziemnym, ufundowany przez Orient Travel. Natomiast Królem Balu, otrzymując voucher na pakiet pobytowy do Korona Hotel SPA & Restauracja Miodowa pod Ostrołęką, został Dariusz Ratuszniak – Szef Kuchni Hotelu Bonifacio Spa&Sport Resort!
Tyle się działo!
__________________
Dziękujemy za zaufanie wszystkim czterdziestu wspaniałym i hojnym sponsorom naszego dorocznego balu, a członkom SKP za aktywność i obecność w tak ważnym dla nas wszystkim dniu.
Organizator: Krzysztof Szulborski
Gospodarz: Ireneusz Koniuszek
https://stowarzyszeniekucharzy.pl/